Hjemmelavede bure / Burreol.

Her er et par billeder af vores nyeste bure:

  

Til venstre ses det meste af reolen (mangler lidt af det øverste bur. Til højre nogle af mine Abyssiniere der siger: Kom så med den mad, vi ved der er noget :-)

Reolen er opbygget af stolper købt i en trælast. Stolper er i størrelsen 57x38 mm.

4 hjørnestolper, 2 sidestolper og 1 bagstolpe i bunden. hylder består af 1 tværstolpe for og 1 bag med 3 stolper liggende ovenpå. Hele bagsiden er dækket med plexiglas for at det ikke skal svine på væggen. I siderne er der plexiglas på indersiden som ikke går helt op ved burene for at der kan komme lidt mere luft ind, de er 30 cm høje hvilket er nok til at der kan laves huller til vandflaske og bøjle til vandflaske.

Selve burene er bedrollers i størrelsen 80x60 cm. Reolen er opbygget så de kan skubbes ind så bedroller'enes sider lige støder op til plexiglasset på siderne, for at de ikke skal kunne svine for meget. Når burene skal renses kan de trækkes ud og vaskes under bruseren.

Burene er lavet i samarbejde med Pavon, da vi begge bruger dem i vores fælles "stald" :-)

Et godt råd ved disse bure er at introducere et nyt dyr til et bur med en "gammel flok", er at lade dem lære hinanden at kende i et sikrere bur så man undgår at de hopper ud hvis der bliver ballade, når de skal placere rangordenen i flokken.

Det nederste bur tilhører "Møffe - Husets hersker". Ham kan i læse om her.

Johnny Ramm
August 2004.